dissabte, 31 de desembre del 2011

Tancament

COED

Amb el títol de l'entrada el que vull dir és que és l'última entrada del blog, perquè per molt que aquesta assignatura finalitzi en aquest semestre la continuarem treballant al llarg de tota la nostra vida, ja sigui durant la carrera, fora de l'àmbit educatiu o quan estiguem transmetent els nostres coneixements als docents ja que sinó fos per una bona comunicació no seria possible el bon enteniment. 

Una de les entrades que m'agradaria destacar és la de " Qui ets, tu? ". Penso que aquesta entrada ha sigut important ja que és una de les primeres que vam fer relacionada amb una activitat a classe i a més a més, la primera que vam fer un cop realitzada la primera exposició de la universitat. 
Altre de les que també destacaria és la dels anuncis perquè analitzant-los m'he adonat que darrera d'una imatge, un vídeo, o unes simples paraules hi ha un context molt ampli que no sempre analitzem.
És difícil escollir les entrades perquè totes són molt interessants.







GITIC


El mateix que a COED haig de dir amb el títol de l'entrada. El fet de que es tituli "Tancament" em vull referir a que és l'última entrada del blog, perquè per molt que aquesta assignatura finalitzi en aquest semestre al llarg de la nostra vida haurem d'estar connectats a la tecnologia ja que aquesta s'anirà desenvolupant a gran velocitat i haurem d'estar al dia.
D'entrades de gitic no en podria destacar una o dos en concret ja que hi ha moltes interessants.





MÒDUL

En general he de dir que ha sigut un mòdul molt amè, que he après molt ja que hi ha aspectes tant de COED com el fet de veure un context allà on ni em posava a pensar que el podria haver com a GITIC tants i tants programes, eines, aplicacions que he descobert i que són necessàries com per exemple totes les aplicacions de Google, el Prezi, el CmapTools, etc.



Fins aquí el meu blog!!




BON  ANY 2012!!!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada