divendres, 30 de desembre del 2011

Pealtrees



Pearltrees és una eina que es troba a la xarxa on podem organitzar de manera esquemàtica totes aquelles webs necessàries organitzades de la manera que nosaltres vulguem. La manera que te el Pealtrees en organitzar aquests enllaços es mitjançant perles, d'aquí el nom de l'aplicació (arbre de perles). Cada perla conté un enllaç cap a un espai web o cap a un altre arbre. Els pearltrees són públic, accessibles per qualsevol usuari a traves d'una URL.


Utilització

És molt fàcil d'utilitzar. Per començar ens hem de registrar, un cop registrats ens sortirà la pàgina principal del pearltrees anomenada àrea de treball.
Abaix de tot tenim les eines necessàries per començar a construir el nostre arbre de perles.



1- Creació de noves perles
2- Creació de nous arbres
3- Connexió entre pearltrees i Twitter i/o Facebook
4- Compartir i convidar a altres usuaris a col·laborar en construir el pealtrees
5- Permet visualitzar un conjunt de perles que contenen els enllaços que hem publicat a través de Twitter i/o Facebook.

A continuació he afegit un tutorial per facilitar què és un pearltrees


Per acabar el meu pearltrees:


Educa 2.0 and Materials de formació in Irene (irenemoya3)



Estic d'acord amb que el pealtrees és una molt bona forma d'emmagatzemar totes les webs interessants que utilitzem diàriament, a més a més perquè les tenim totes a la vista i relacionades des del nucli de la pàgina fins les que van sortint a partir d'aquesta. No només és bona per a l'educació sinò que es poden realitzar més d'un arbre amb altres temes interessants i a sobre agafar perles d'altres usuaris relacionat amb el tema que vulguem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada