dimarts, 6 de desembre del 2011

Anuncis

Avui a COED hem visualitzat dos anuncis. En realitat tres, però un d'ells estava relacionat amb un altre (Seat Altea). El primer que hem vist ha sigut el de "Galeries" i el segon, que estava relacionat amb un tercer, el de la Seat Altea.

L'anunci de la Seat Altea tracta d'una nena que veu un "animal" a una botiga i el vol. Tot i que sigui un monstre lleig la nena el vol, llavors els pares el compren. És un monstre que creix a mesura que li dones amor, a mesura que l'estimes. Arriba un moment en que es fa molt molt gran i no entra ni al cotxe, llavors no poden anar junts a cap lloc. Pensen en que potser amb un cotxe més gran si que podrien anar tots junts i és quan compren el Seat AlteaXL, aquí està el principal de l'anunci, és a dir, allò que volen anunciar (el cotxe).
El que hem fet a COED amb aquest anunci ha sigut inspeccionar les seves característiques, tant el volum de l'anunci, els colors, etc.
En quant al volum de la melodia al principi és lenta però una melodia suau, bonica, a mesura que va creixent més animada fins que arriba el moment en que s'adonen que això de que creixi és un problema, llavors la música comença a estar una mica més forta ja que expressa desesperació perquè no saben com solucionar el problema.
En quant als colors de l'anunci al principi són molt apagats i a mesura que va passant l'anunci els colors van agafant més tonalitat, per tant a mesura que l'amor creix cap al monstre les tonalitats comencen a ser més visibles, fins que al final el cotxe nou és vermell, que és un dels colors que mostren aquest sentiment d'amor.
En quant al text, encara que sigui parlat, relaciona el fet de que el monstre creix amb el fet de que els nens creixen i per tant la família, llavors necessiten comprar un cotxe nou.

<< Porque ya se sabe que pasa con los monstruos, que crecen i crecen i crecen.... >>





Aquest anunci és la continuació de l'altre anunci de la Seat en que s'omple tot el cotxe de pelutxos, joguines i es queda un porquet corrents darrera el cotxe igual que a l'anunci del "Oh, brother" està el mateix porquet assegut al sofà, com si no li fessin gaire cas. Aquest seria l'anunci:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada